KegelSmart medencefenék erősítő eszköz

 

Teljeskörű gondoskodás a medencefenék számára

 

Létfontosságú izmok

 

A medencefenék támasztja meg a méhet, a húgyhólyagot és a hüvelyt, valamint számos testi funkció szabályozásában is részt vesz. Az izmainak állapota befolyásolja a szexuális örömöt, szerepet játszik a szülésre való felkészülésben, illetve az utána való regenerációban is.

 

A medencefenék a terhesség és a szülés következtében, a korral, illetve a menopauzával járó hormonális változások miatt elgyengülhet.

 

 

3 nőből 1 medencefenék betegségben szenved

 

A medencefenék erősítése

 

A medencefenék rendellenességek növekvő számának kezelésére, a medencefenék izmainak erősítése céljából az Intimina két módszert is kifejlesztett. A Laselle Súlyozott Eszközök segítségével ellenállási gyakorlatokat lehet végezni 3 különböző nehézségű súllyal, míg a forradalmi KegelSmart egy gyengéd rezgésekkel kísért intuitív és személyes edzés programot nyújt. Minden terméket sima felületű, orvosi szilikonból állítunk elő, melyek a megfelelő higiénia érdekében teljesen vízállók.

 

 

 

KegelSmart-medencefenek-erosito-eszkoz

 

 

A világ első intelligens Kegel tréner eszköze

 

A forradalmi KegelSmart medencefenék erősítő eszköz új módot biztosít a Kegel gyakorlatok elvégzésére – megjegyzi az izomösszehúzódás erősségét és mindig a megfelelő szintet állítja be az Ön számára. A szakértők által létrehozott eszközzel, minden gyakorlat könnyen követhető és kevesebb, mint napi 5 perc alatt teljes medencefenék edzést biztosít. Az intim torna sosem volt még ennél egyszerűbb!

 

Ideje a nőknek tudatosan odafigyelniük az intim egészségükre; a KegelSmart medencefenék erősítő eszköz könnyebbé és még hatékonyabbá teszi a gyakorlatokat.

 

Biztosak vagyunk benne, hogy a KegelSmart használata után hamarosan te is elkezded érezni a javulást, és végül majd egy kellemetlen emlék lesz csupán. Világszerte minden használónk javulásról számolt be mindössze nehény hetes használat után.

 

Csak ennyit kell tennie:

HÚZZA ÖSSZE a hüvelyét, amikor rezeg

ENGEDJE EL, amikor abbahagyja

 

További információkért tekintse meg brossúránkat (PDF) »

 

 

 

 

Görgetés a tartalomhoz